Ramen tinten

Wat zijn getinte ruiten?

Eigenlijk gebeurt het tinten van ruiten door het aanbrengen van plasticfolie, polyester, aan de binnenkant van de ruiten door middel van een warmtebron die het hechtmiddel activeert en laat aankleven.

Ik wil mijn ruiten blinderen

Er zijn twee hoofdredenen om ruiten te laten blinderen: veiligheid en esthetiek. geïnteresseerd in de veiligheid? Daar de folie helpt om de ruit in één geheel te houden als het glas breekt bij een schok.

installatie

Het lijmen van de film aan de auto is niet eenvoudig. Het is noodzakelijk om rekening te houden met de kromming van het glas, de millimeter die in de randen en in het onderste deel van de deur is gesneden, evenals de randen ervan.

besparing in brandstof

Het is bewezen dat het gebruik van gelamineerde ruiten het verbuirk van het voertuig verlaagd en zo een besparing in brandstof teweeg brengt.

RUMMAR by Ruben's Car Folies biedt u ...

Diploma-2-icon

Levenslange garantie

Bij RUMMAR by Ruben’s Car Folies bieden wij u levenslange garantie en schriftelijk.Bovendien, voor u uw wagen meeneemt, wordt in uw aanwezigheid gecontrolleerd of de ruiten open gaan en terug sluiten, of de centrale vergrendeling nog werkt samen met al het nodige zodat u de goede werking kan vaststellen.

Houd er rekening mee dat het type garantie kan variëren naar gelang de garage en het type zonwerende folie, daar elk zijn eigen proces heeft. Denk eraan dat het goedkoopste bijna nooit het beste is.

Alleen RUMMAR by Ruben’s Car Folies biedt u de beste opties en de meest uitgebreide waarborgen.

Professor-icon

Gepersonaliseerd werk

RUMMAR by Ruben’s Car Folies ontstond in Spanje in 2003 en is in Antwerpen sinds 2013. Wij blijven uitbreiden dankzij de beste service voor onze klanten, zodat zij al hun vragen beantwoord kunnen zien en vrijblijvend offertes kunnen vragen.

Onze vakmensen hebben een uitgebreide ervaring en werden zowel intern bij Ruben’s Car Folies als extern opgeleid met certificaten die gewaarborgd worden door onze leveranciers.

Bel op +32 486 620 096 of stuur een WhatsApp berichtje om een afspraak te maken wanneer het je het beste past.

Medal-3-icon

Kwaliteit

Enkel de beste kwaliteit kan een levenslange duurzaamheid garanderen..

De kwaliteit van het polyester, het hechtmiddel en het gebruikte proces om de kleur te verkrijgen, zijn bepalende factoren om duurzaam getinte ruiten te hebben die niet enkel een esthetische functie vervullen, maar ook die van zonnewering en passive veiligheid.

RUMMAR by Ruben’s Car Folies is zich hiervan bewust en heeft daarom een nauwe relatie met zijn leveranciers om zo het beste aan de klanten te kunnen bieden. Bovendien als aanvulling bij de kwaliteit, testen en evalueren wij nieuwe technologische ontwikkelingen in getinte ruiten.

Percentages autoruiten blinderen. Hoogwaardige raamfolies de ICY-serie.

Maak kennis met ICY, onze serie raamfolies met uitstekende warmte- en verblindingsreducerende eigenschappen, alsmede minimale signaalinterferentie. De ICY-serie is een unieke hoogwaardige folie met een licht reflecterend uiterlijk en minimale signaalinterferentie. Gecombineerd met een effectieve UV-bescherming, vermindert ICY het verbleken van het interieur van uw auto, terwijl u koel blijft. En door tot 95% van het zichtbare licht in uw auto te blokkeren, beschermt ICY uw privacy, waar u ook naartoe gaat.

Prijzen B-Stijl

Vaak gestelde vragen over het tinten van ruiten

In het algemeen neemt de installatie 1 a 3 uur in beslag, afhangende van de grootte van de auto, moeilijkheidsgraad van toegang tot de ruiten, hun vorm en aantal.

Ja. De folie kan op elk moment verwijderd worden na installatie ervan. RUMMAR by Ruben’s Car Folies kent als vakman de technieken voor een correcte verwijdering.

Sommige wagens komen direct uit de fabriek met ruiten die verdonkerd zijn door een elektrisch proces dat de naam “deep dipping” draagt. “Getinte ruiten uit de fabriek” hebben een donkere kleur, maar ze beschermen het interieur van het voertuig niet tegen de warmte van de zon of UV-stralen zoals polyesterfolie doet. Het is echter mogelijk om de folies van RUMMAR by Ruben’s Car Folies op de in de fabriek verdonkerde ruiten aan te brengen en zo betere resultaten te bereiken.

Het is te wijten aan de installatiemethode. Er wordt water gebruikt om het hechtmiddel te activeren en de folie op de correcte positie aan te brengen. Het water verdwijnt tijdens de installatie, maar soms blijft er iets gevangen tussen de ruit en de folie. Dan kan je kleine luchtbellen zien die in enkele dagen verdwijnen daar het water door de folie verdampt. De wagen in de zon plaatsen helpt dit verdampingsproces te versnellen.

Er is geen wet die het hebben van getinte ruiten samen met het dragen van een L-plaatje verbiedt, maar u moet wel trachten de L zichtbaar te houden. Is er iemand schuldig aan het feit dat de auto die u kocht getinte ruiten heeft?

De getinte ruiten van auto’s dragen de polyesterfolie aan de binnenkant van het voertuig

De autokeuring en getinte ruiten, alles wat u moet weten

Getinte ruiten zijn al lang geen nieuwigheid meer, en daarom, is het niet meer nodig een uitzonderlijke keuring te ondergaan, en ook niet ze te melden op de technische fiche van het voertuig.

Wij maken een samenvatting van het belangrijkste in de geldige normen betreffende getinte ruiten:

Wenst u de getinte ruiten uit uw wagen te verwijderen?

RUMMAR by Ruben’s Car Folies kan u helpen.

Wij brengen uw wagen terug naar zijn oorspronkelijke staat.

Wij verwijderen: getinte ruiten, getinte koplampen en vinyl op uw wagen met de vakmanschap en garantie die ons kenmerkt.

Glasstraat 21
2170·  Merksem
Belgium

+32 467 00 00 05

rummar@rummar.com

CONTACT

Offerteaanvraag
Chat openen
1
Hello! Waarmee kunnen we u helpen?