fbpx

Detailing

Professionele zorg met oog voor detail

CERAMIC COATING – POLISH – DEEP CLEANING

Welkom bij onze auto-detailing dienst, waar liefde voor auto’s samengaat met vakkennis! Wij zijn een toegewijd team dat klaar staat om voor je auto te zorgen alsof het onze eigen wagen is. Wij gaan voor kwaliteit! Onze prioriteit is om jouw voertuig in onberispelijke staat te brengen. Daarom maken we alleen gebruik van producten en detailingtechnieken van topkwaliteit. 

Wij houden van wat we doen, en dat is te zien in elk detail van ons werk. Onze passie voor auto’s maakt ons grondig en nauwkeurig, en laat jouw voertuig in de best mogelijke staat achter.

Nieuw

Keramische coating

Een keramische coating is de oplossing om jouw auto te laten stralen en is ontworpen om een duurzame barrière te creëren tussen je auto en de elementen, waardoor de originele glans behouden blijft.

Waarom kiezen voor keramische coating?

Keramische coating is in de eerste plaats een uitstekende bescherming van de auto. Het voorkomt corrosie, kleurverlies en oxidatie. Dankzij de filters in de coating blokkeert ze de toegang van uv-straling, waardoor u toch kunt genieten van een diepe en verzadigde kleur. De voordelen van coating ziet u niet alleen bij het aanbrengen van het product, maar ook na verloop van tijd. Als andere auto’s hun glans verliezen, zal jouw auto nog steeds schitteren. Zodra de coating is aangebracht, krijgen we een spiegeleffect, een geweldige diepteglans en het is zo easy-to-clean.

Onze ervaren professionals passen de keramische coating met de hoogste precisie toe, waardoor je verzekerd bent van kwaliteit en duurzaamheid. Klaar om de schoonheid en bescherming van je auto naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte en laat jouw voertuig stralen met onze keramische coating.

Raamcoating

Coating voor lederinterieur

Coating voor cabrio wagens

Velgencoating

Coating voor remklauwen

Nieuw

Polijsten

We bieden een professionele polijstdienst aan om jouw voertuig weer die glanzende uitstraling te geven. Polijsten is essentieel om de lak van uw auto te herstellen en te beschermen. Ons team gebruikt hoogwaardige polijstpasta en apparatuur om de lak zorgvuldig te behandelen. We verwijderen oneffenheden, lichte krassen en oxidatie, waardoor uw auto er als nieuw uitziet.

Of het nu gaat om het opfrissen van de lak van jouw dagelijkse auto of het laten stralen van je geliefde oldtimer, wij staan voor je klaar. Onze polijstdienst verbetert niet alleen het uiterlijk van uw voertuig, maar helpt ook om de levensduur van de lak te verlengen.

Vraag je RUMMAR-offerte hier aan

Wij beantwoorden alle aanvragen binnen 24u.

Vrijblijvende offerte aanvragen

This is a staging environment
Open chat
1
Hello! Waarmee kunnen we u helpen?
This site is registered on wpml.org as a development site.