fbpx

Smoked Lights

Taking your headlights to the next level

Daar de koplampen zich dichter bij het wegdek bevinden, lopen zij het risico om gemakkelijk beschadigd te worden door steentjes en kiezels waardoor het nodig is om ze te beschermen met film die schokbestendig is. Op deze wijze zal het de beschermende film zijn die de schok zal krijgen en niet de koplamp. Hierdoor zal de koplamp een langer leven krijgen.

Als u bovendien het aspect van uw wagen wenst te wijzigen, bestaan er verschillende films en tintopties met verschillende kleuren zodat u kan kiezen wat het best past bij uw persoonlijkheid.

Voordelen bij het tinten van koplampen

Maximale vertraging van het verouderingsproces, waardoor de verlichtingscapaciteit van de koplamp een langer leven krijgt. Verhoogde bescherming van de inzittenden in ongunstige klimatologische omstandigheden zoals regen of mist door doeltreffende verlichting van de weg waarop er gereden wordt.

Is het nodig beroep te doen op een vakman om de koplampen te tinten?

U kan zelf de koplampen tinten, maar afhangende van het type tint of film die aangebracht moet worden, zijn er een aantal stappen die ingewikkeld en traag uit te voeren kunnen blijken, als je niet het nodige geduld en ervaring ervoor aan de dag kan stellen. Dit zou ervoor kunnen zorgen dat u niet hetzelfde resultaat bereikt als een vakman.

Tint RUMMAR koplampen?

Ja. Wij gebruiken producten van hoge kwaliteit en wij volgen de door de fabrikant aanbevolen technieken en gecertifieerde procedures die garanderen dat uw koplampen er naar wens zullen uitzien.
DYNOshade: Taking your headlights to the next level

DYNOshade: Taking your headlights to the next level

DYNOshade is een TPU lichtbeschermingsfilm (LPF) met een violet getinte tint en een gepatenteerde topcoating. DYNOshade biedt optimale koplampbescherming tegen watervlekken, insecten, vogelpoep, wegolie, verminderde oppervlakteglans en vergeling door rook en vervuiling.

DYNOshadow: Charcoal tint for your headlights

DYNOshadow: Charcoal tint for your headlights

DYNOshadow is een TPU lichtbeschermingsfilm (LPF) met een houtskooltint en een gepatenteerde topcoating. DYNOshadow biedt optimale koplampbescherming tegen watervlekken, insecten, vogelpoep, wegolie, verminderde oppervlakteglans en vergeling door rook en vervuiling.

DYNOsmoke: Gunsmoke gray tint for those lights

DYNOsmoke: Gunsmoke gray tint for those lights

DYNOsmoke is een gunsmoke grijs gekleurde TPU lichtbeschermingsfilm (LPF) met een eigen topcoating. DYNOsmoke biedt optimale koplampbescherming tegen watervlekken, insecten, vogelpoep, wegolie, verminderde oppervlakteglans en vergeling veroorzaakt door rook en vervuiling.

Vraag je RUMMAR-offerte hier aan

Wij beantwoorden alle aanvragen binnen 24u.

Vrijblijvende offerte aanvragen

This is a staging environment
Open chat
1
Hello! Waarmee kunnen we u helpen?
This site is registered on wpml.org as a development site.