rummar-window-tinting-service-chrome-delete-nano-ceramic-coating-paint-protection-film-accent-wrap-blog-home-02
RFC · BLOG

Verlengd de Levensduur van de Wagen

Het behoud van het esthetische uiterlijk van de auto is één van de grootste zorgen van autobezitters. Mensen besteden veel geld om luxe en hoogwaardige auto's te kopen. Echter, in de loop van de tijd, verliest de buitenkant en het interieur van de auto's hun oorspronkelijke uitstraling en laat de auto er oud en vervaagd uitzien.

Lees verder >>

Een wagen transformeren in kunst met 'Car Wrapping'

De meerderheid van de mensen wensen dat hun wagen er met de jaren hetzelfde blijft uitzien dit met een mooie uitstraling. Andere geraken uitgekeken van dezelfde wagen, zij gaan opzoek naar een methode om hun wagen er nieuw en anders te laten uitzien, om zo een nieuwe uitstraling te bekomen.

Lamborghini

Ruben's team staat klaar om te helpen bij deze keuze door een brede waaier aan kleurenpaletten, merken en, natuurlijk, een garantie aan te bieden. Check de foto's en andere blog posts om op de hoogte te blijven!

Porsche Taycan 4S

Kleuren hebben een ongelooflijke macht over ons. Volgens enquêtes, felle kleuren betekenen rijkdom. Dus ging Porsche Taycan 4S deze keer voor een volledige wrap en kreeg daardoor een volledig vlamoranje sportieve look. Inderdaad, oranje Porsche herinnert ons aan een leuk en vrolijk leven. Je kunt je voorstellen hoe geweldig het je dag maakt zodra je het 's ochtends ziet.

Audi TT RS

Kijk eens naar deze overgang van Audi TT RS die een volledige wrapping onderging. We veranderden zijn totale verschijning van klassiek zwart naar verbazingwekkend paars-blauw in mat satijn. Zonder enige twijfel, zal het opvallen op de weg. Kijk maar naar de ongelooflijke foto's!

Wat zijn raamfolies?

Zoals u wellicht weet, hebben raamfolies ook andere namen, zoals "raamfolie" of "zonnefolie". In het algemeen wordt raamfolie gemaakt van een PET-folie (polyethyleentereftalaat) die nu veel meer eigenschappen heeft dan vroeger.

CONTACT

Glasstraat 21
2170 · Merksem
Belgium

+32 486 620 096

info@rubenscarfolies.be

Chat openen
1
Hello! Waarmee kunnen we u helpen?