fbpx

Wat zijn raamfolies?

Zoals u wellicht weet, hebben raamfolies ook andere namen, zoals “raamfolie” of “zonnefolie”. In het algemeen wordt raamfolie gemaakt van een PET-folie (polyethyleentereftalaat) die nu veel meer eigenschappen heeft dan vroeger. Met de moderne technologie zijn folies niet alleen ontworpen voor styling of een comfortabele rijervaring. Zij kunnen ook het schadelijke ultraviolette (UV) licht en infrarode (IR) energie van de zon blokkeren en zo bescherming bieden tegen huidziekten zoals huidkanker.

De voordelen van raamfolies (WF)

De installatie van raamfolies heeft vele voordelen. Een van de belangrijkste voordelen is dat het de privacy van de bestuurder en de passagiers verhoogt door verblinding en ongewenst licht te verminderen. Bescherming tegen zonlicht is ook belangrijk, omdat zonlicht uw huid en ogen kan beschadigen en tot huidkanker kan leiden. Door de zonnewarmte te blokkeren blijft de temperatuur in het voertuig lager. Zo is er minder behoefte aan koeling in de zomer of warmteverlies in de winter. Energiebesparing is vooral van cruciaal belang voor het elektrische voertuig. Tot slot beschermt WF het interieur van het voertuig tegen verbleken en verkleuring, zodat u #ProtectYourInvestment en een stijlvolle look aan uw auto kunt geven. Bekijk hier de foto’s van de getinte autoruiten die door ons team zijn aangebracht.

Wij kiezen raamfolies van STEK Automotive

STEK is een van de grootste leveranciers van lakbeschermingsfolies ter wereld. Innovatieve technologieën zorgen voor de hierboven genoemde geweldige beschermende eigenschappen. Bovendien blokkeren alle raamfolies van STEK 95% van het zichtbare licht, meer dan 99% van de UV-stralen en hebben ze een IR-afstotingspercentage tot 97%. Door de uitstekende optische PET (Polyethyleen Tereftalaat) technologie zijn ze gemakkelijker te krimpen en te vormen, waardoor de installatie eenvoudiger wordt. Het team van RUMMAR werd met succes opgeleid door STEK om de beste kwaliteit van dienstverlening te leveren tegen een betaalbare prijs. Last but not least, is er een levenslange garantie.

This is a staging environment
Open chat
1
Hello! Waarmee kunnen we u helpen?
This site is registered on wpml.org as a development site.