fbpx

WINDOW TINTING

Wij zijn al jaren expert in het verduisteren van ramen

Kies je eigen percentage

Hoogwaardige folie tot 95% verduistering

Vanaf €150 – zie alle prijzen per type onderaan de pagina

Alles wat je moet weten over getinte ruiten door RUMMAR

Wat zijn getinte ruiten?

Eigenlijk gebeurt het tinten van ruiten door het aanbrengen van plasticfolie, polyester aan de binnenkant van de ruiten door middel van een warmtebron die het hechtmiddel activeert en laat aankleven.

Installatie van getinte ruiten

Het lijmen van de film aan de auto is niet eenvoudig. Het is noodzakelijk om rekening te houden met de kromming van het glas, de millimeter die in de randen en in het onderste deel van de deur is gesneden, evenals de randen ervan.

Voordelen van ramen tinten

Er zijn twee hoofdredenen om ruiten te laten blinderen: veiligheid en esthetiek. Geïnteresseerd in de veiligheid? Daar helpt de folie om de ruit in één geheel te houden als het glas breekt bij een schok.

Extra voordeel: minder brandstofverbruik

Het is bewezen dat het gebruik van gelamineerde ruiten het verbruik van het voertuig verlaagt en zo een besparing in brandstof teweeg brengt. Dit omwille van een lager airco-verbruik!

RUMMAR BIEDT JE

Levenslange garantie

Bij RUMMAR bieden wij jou levenslange garantie. Bovendien, voor je jouw wagen meeneemt, wordt in je aanwezigheid gecontroleerd of de ruiten open gaan en terug sluiten, of de centrale vergrendeling nog werkt, samen met al het nodige zodat u de goede werking kan vaststellen.

Houd er rekening mee dat het type garantie kan variëren naar gelang de garage en het type zonwerende folie, aangezien elk zijn eigen proces heeft. Denk eraan dat het goedkoopste bijna nooit het beste is.

Gepersonaliseerd werk

RUMMAR ontstond in Spanje in 2003 en is gevestigd in Antwerpen sinds 2013. Wij blijven uitbreiden dankzij de beste service voor onze klanten, zodat zij al hun vragen beantwoord kunnen zien en vrijblijvend offertes kunnen vragen.

Onze vakmensen hebben een uitgebreide ervaring en werden zowel intern bij Ruben’s Car Folies als extern opgeleid met certificaten die gewaarborgd worden door onze leveranciers.

Kwaliteit

Enkel de beste kwaliteit kan een levenslange duurzaamheid garanderen. De kwaliteit van het polyester, het hechtmiddel en het gebruikte proces om de kleur te verkrijgen, zijn bepalende factoren om duurzaam getinte ruiten te hebben die niet enkel een esthetische functie vervullen, maar ook die van zonnewering en passieve veiligheid.

RUMMAR is zich hiervan bewust en heeft daarom een nauwe relatie met zijn leveranciers om zo het beste aan de klanten te kunnen bieden. Bovendien, als aanvulling op de kwaliteit, testen en evalueren wij nieuwe technologische ontwikkelingen in getinte ruiten.

Percentages autoruiten blinderen

Maak kennis met ICY, onze serie raamfolies met uitstekende warmte- en verblindingsreducerende eigenschappen, alsook minimale signaalinterferentie. De ICY-serie is een unieke hoogwaardige folie met een lichtreflecterend uiterlijk en minimale signaalinterferentie. Gecombineerd met een effectieve Uv-bescherming, vermindert ICY het verbleken van het interieur van uw auto, terwijl u koel blijft. En door tot 95% van het zichtbare licht in uw auto te blokkeren, beschermt ICY uw privacy, waar u ook naartoe gaat.

Prijzen B-Stijl

FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de montage?

In het algemeen neemt de installatie 1 à 3 uur in beslag, afhangende van de grootte van de auto, moeilijkheidsgraad van toegang tot de ruiten, hun vorm en aantal.

Kan de tint verwijderd worden?

Ja. De folie kan op elk moment verwijderd worden na installatie ervan. RUMMAR kent als vakman de technieken voor een correcte verwijdering.

Wat is het verschil tussen tinten met folie of direct uit de fabriek?

Sommige wagens komen direct uit de fabriek met ruiten die verdonkerd zijn door een elektrisch proces dat de naam “deep dipping” draagt. Getinte ruiten uit de fabriek hebben een donkere kleur, maar ze beschermen het interieur van het voertuig niet tegen de warmte van de zon of Uv-stralen zoals polyesterfolie doet. Het is echter mogelijk om de folies van RUMMAR op de in de fabriek verdonkerde ruiten aan te brengen en zo betere resultaten te bereiken.

Waarom verschijnen er luchtbellen bij folies?

Dat is te wijten aan de installatiemethode. Er wordt water gebruikt om het hechtmiddel te activeren en de folie op de correcte positie aan te brengen. Het water verdwijnt tijdens de installatie, maar soms blijft er iets gevangen tussen de ruit en de folie. Dan kan je kleine luchtbellen zien die in enkele dagen verdwijnen daar het water door de folie verdampt. De wagen in de zon plaatsen helpt dit verdampingsproces te versnellen.

Getinte ruiten met de "L"?

Er is geen wet die het hebben van getinte ruiten samen met het dragen van een L-plaatje verbiedt, maar je moet wel trachten de L zichtbaar te houden.

Wordt er van buiten of van binnen getint?
De getinte ruiten van auto’s dragen de polyesterfolie aan de binnenkant van het voertuig.

De autokeuring en getinte ruiten:
Alles wat je moet weten

Getinte ruiten zijn al lang geen nieuwigheid meer, en daarom is het niet meer nodig een uitzonderlijke keuring te ondergaan, en ook niet ze te melden op de technische fiche van het voertuig.

Er moet slechts aan 2 voorwaarden voldaan zijn:

Vraag je RUMMAR-offerte hier aan

Wij beantwoorden alle aanvragen binnen 24u.

Vrijblijvende offerte aanvragen

This is a staging environment
Open chat
1
Hello! Waarmee kunnen we u helpen?
This site is registered on wpml.org as a development site.