fbpx

SMART SERIE

De SMART-serie is een nano-keramische raamfolie die is ontworpen om zonne-energie te verminderen en voor extra warmte-afvoer te zorgen. Met verfijnde nano-keramische deeltjes blokkeert de SMART-serie tot 91% van het infraroodlicht zonder metaallagen, waardoor u zich geen zorgen meer hoeft te maken over radio- of satellietinterferentie. Met een neutrale kleur en optimale helderheid kunt u de privacy, het comfort en de zichtbaarheid vergroten met de STEK SMART-serie.

SMART integreert nanokoolstofdeeltjes, waaronder wolfraam en antimoontinoxide, in de gepatenteerde structuur, waardoor het warmte kan absorberen en kan voorkomen dat het het interieur van uw voertuig bereikt. Met een infrarood-afwijzingspercentage tot 91% en een TSER-percentage tot 54% wordt de koelefficiëntie aanzienlijk verbeterd, waardoor de belasting van de airconditioning en het brandstofverbruik worden verminderd.

Verblinding heeft een negatieve invloed op het zicht tijdens het rijden en de SMART-serie kan tot 92% van deze verblinding verminderen. Dit zorgt voor een uitmuntende helderheid, wat leidt tot minder vermoeide ogen en meer gefocust rijden.

Ultraviolet licht van de zon kan gevaarlijke ziekten veroorzaken, waaronder huidkanker. De SMART-serie blokkeert 99% van deze schadelijke UV-stralen en biedt langdurige bescherming. Het conserveert ook elektronica, stof, leer en plastic, waardoor vervaging en verkleuring van het interieur van uw auto wordt voorkomen.

De SMART-serie blokkeert tot 95% van het zichtbare licht in uw voertuig, waardoor de privacy van passagiers dramatisch wordt vergroot.

rummar-rubens-car-folies-window-tint-beschermingsfolie-ppf-carwrap-wrapping-smoked-lights-chrome-delete-professional-detailing-STEK-SMART

ICY SERIE

De ICY-serie omvat hoogwaardige raamfolies die de blootstelling aan schadelijke UV-stralen effectief blokkeren. De unieke constructie bevat dunnere gemetalliseerde lagen die interferentie van radio- en satellietsignalen minimaliseren.

ICY is een getinte, gemetalliseerde lichtreflecterende film die in de eerste plaats verantwoordelijk is voor de hitte die u voelt tijdens het rijden. De metalen laag van de film reflecteert infrarood (IR) licht, waardoor uiteindelijk de warmte die uw voertuig binnendringt, wordt verminderd. ICY beschikt over een infraroodafwijzingspercentage tot 40% bij 1400 nm en een totaal afstotingspercentage voor zonne-energie (TSER) tot 44%. Dit verbetert de koelprestaties door de belasting van de airconditioning en het brandstofverbruik te verminderen.

Verblinding heeft een negatieve invloed op het zicht tijdens het rijden, en de ICY-serie kan deze verblinding tot 94% verminderen. Dit zorgt voor een uitmuntende helderheid, wat leidt tot minder vermoeide ogen en meer gefocust rijden.

Ultraviolet licht van de zon kan gevaarlijke gezondheidsproblemen veroorzaken, waaronder huidkanker. De ICY-serie blokkeert 99% van deze schadelijke UV-stralen en biedt langdurige bescherming. Bovendien behoudt het elektronica, stof, leer en kunststof, waardoor verkleuring van het interieur van uw auto wordt voorkomen.

De ICY-serie blokkeert tot 95% van het zichtbare licht in uw voertuig, waardoor de lichtopbrengst dramatisch toeneemt
privacy van passagiers.

rummar-rubens-car-folies-window-tint-beschermingsfolie-ppf-carwrap-wrapping-smoked-lights-chrome-delete-professional-detailing-STEK-ICY
This is a staging environment
Open chat
1
Hello! Waarmee kunnen we u helpen?
This site is registered on wpml.org as a development site.